Ook voor bedrijven!

 

verantwoorde afvallen bij paulien kimm, gewichstconsulente amersfoort

Pellen erat

Phasellus porttitor neque a enim congue feugiat. Cras eu tel lus velit, sit amet ven enatis dui. Donec ele men tum erat et en im ornare at auctor arcu pellen dolor mauris quis eu erat...

Read Maar

Gezonde medewerkers

Overgewicht is een belangrijk maatschappelijk vraagstuk in deze tijd. Circa 47 procent van de volwassenen heeft overgewicht. Werknemers met overgewicht melden zich gemiddeld vaker ziek en zijn daardoor minder productief. Fitte werknemers daarentegen zijn gemiddeld minder vaak ziek, herstellen sneller, voelen zich prettiger en -heel belangrijk- hebben daardoor ook meer plezier in hun werk.

Veel bedrijven zijn inmiddels volop bezig om hun werknemers te stimuleren meer te bewegen en gezonder te eten met als doel de gezondheid te verbeteren. Veel werknemers blijken het te waarderen wanneer zij binnen het eigen bedrijf de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van een gewichtsconsulent/voedingscoach.

Gezonde Voeding enzo werkt samen met Fysi-Unique 

Gezonde Voeding enzo en Fysi-Unique hebben de handen ineen geslagen om hun kennis en faciliteiten beschikbaar te stellen aan werkgevers van kleine en middelgrote bedrijven in en om Amersfoort die hun werknemers de kans willen geven om op een positieve manier aan hun gewicht en gezondheid te werken.

Begeleidingstraject

Ons begeleidingstraject bestaat uit:

  • Intakegesprek (1 uur)
  • Voedingsadviesgesprek (45 minuten)
  • 5 vervolgconsulten (30 minuten) of weegconsulten (15 minuten) door Paulien Kimm
     
  • 1 uur per week fitness bij Fysi-Unique onder begeleiding van Jeroen Douma, Fysiotherapeut

Frequentie en kosten

De voedingsgesprekken vinden 1 x per twee weken plaats. Het trainen in de fitnesszaal van Fysi-Unique 1 x per week. Het totale begeleidingstraject duurt derhalve 13 weken. De kosten voor het begeleidingstraject bedragen € 300,- per persoon (excl. BTW). Eventuele voortzetting van de begeleiding en/of training is daarna vanzelfsprekend bespreekbaar.

Meer informatie?

Neem contact op met Paulien Kimm, Gezonde Voeding enzo, tel. 033-3013842. Ik kom graag bij uw bedrijf langs voor een kennismakingsgesprek.

Fysi-Unique

Henry Dunantstraat 32, Amersfoort, tel. 033-455894, www.fysi-unique.nl

 

Gezonde Voeding enzo

Gezonde bedrijven presteren beter

Gezonde Voeding enzo

 

Paulien Kimm    
De Mui 34 Tel. 06-40534750
3823 TT  Amersfoort gezondevoedingenzo@gmail.com Algemene voorwaarden